Home    Prijslijst    Salon    Demi    Contact    Producten    Leerbedrijf
   Producten   Sinds mei 2020 gebruikt Unique by Demi producten uit de lijn van Finnley’s Haircosmetics in de kapsalon. We stellen u regelmatig een aantal van de door ons gebruikte producten op deze pagina voor. Kijk ook op onze eigen Social Media kanalen voor meer informatie. Wij presenteren u in oktober deze producten: In oktober hebben we van Finnley’s de producten Liquid Silk Serum en Curl Control Mask  als “must haves”in de aanbieding. Hieronder vind u van bovengenoemde producten een korte beschrijving .
Liquid Silk Serum Finnley’s Liquid Silk Serum is een lichtgewicht leave-in serum, de ideale haarverzorger voor ieder haartype. Beschermt het haar, geeft zonnige glans door het haar te polijsten en maakt het haar zijdezacht. Liquid Silk Serum is verkrijgbaar in 100ml. Curl Control Mask Finnley’s Curl Control Mask is voor de extra verzorging van natuurlijk krullend en gepermanent haar. Milde ingrediënten in combinatie met het unieke natuurlijke proteïne zorgen voor elasticiteit, glans en veerkracht. Curl Control Mask is verkrijgbaar in 200ml.  
Copyright 2020 Unique by Demi   -   Ontwerp & Fotografie John Damen Algemene voorwaarden   -   Privacy beleid
Aloë Vera en Pink Ribbon actie Aloë Vera heeft Unique by Demi benaderd. Zij zetten zich de komende maanden in om de organisatie Pink Ribbon te steunen. Pink Ribbon financiert onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Deostick Ever-Shield Aloë Vera heeft Deostick Ever-Shield als actieproduct gekozen om Pink Ribbon te steunen. Deze deodorant stick geeft u de hele dag effectieve bescherming en fris gevoel. Deze huidvriendelijke maar krachtige deodorant is niet- irriterend en laat geen vlekken achter in uw kleding. Deze geeft ook rustgevend effect na scheren of waxen. In oktober/november is bij Unique by Demi deze deostick verkrijgbaar voor € 10.00 p/s. Van een verkochte deostick gaat € 3.00 naar Pink Ribbon Dat Unique by Demi hier een steentje aan bij kan dragen doet ons goed!